Senioren scan

Voor een fysiek & mentaal gezonde senior

Spoken onderstaande vragen wel eens door jouw hoofd?

→ Moet ik mijn senior iets extra’s geven? 

→ Hoe kan ik het lichaam van mijn oudere paard extra ondersteunen op een natuurlijke manier? 

→ Mist mijn oudere paard iets in zijn/haar dieet? 

→ Waarom heeft mijn senior ineens last van allerlei ‘vage’ klachten? 

→ Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn oudje minder stijf is?


Neem contact op
Card image cap


Testimonials

"Shelley hebben we als heel fijn ervaren tijdens dit proces. Ze is betrokken en steunend. Ze heeft veel kennis over de cranio sacraal therapie. Verder vonden wij het ook erg fijn dat na elke behandeling een verslag gestuurd werd. Zo kan je makkelijk terug kijken waar je vandaan komt en hoe we er nu voor staan.

Wij zijn erg blij met de resultaten en behandelingen die we bij Shelley hebben ervaren."

-I. van Wingerden

 

"De behandelingen zijn een weldaad voor mijn merrie. Shelley neemt ruim de tijd, is opmerkzaam, creatief en luistert naar wat het paard haar vertelt. Daarnaast komt ze duidelijk en professioneel over. 
Ook de terugkoppelingen per mail zodat je nog even kan teruglezen ervaar ik als prettig."

-M. Drehaus

 

"Shelley nam ruim de tijd voor de behandeling bij mijn pony. Ze legde duidelijk uit wat ze aan het doen was. Ik heb een verslag van de behandeling gekregen. Hierin stonden ook foto’s, van voor en na de behandeling, met toelichting, dus dat is ook erg fijn. De afspraak voor een vervolgbehandeling is al gemaakt! Ik kan Shelley dus zeker aanraden."

-M. Molenaar

 

"Met veel rust en kunde behandeld Shelley mijn paarden. Shelley neemt alle tijd wat nodig is en forceert niets, ook legt ze tijdens de gehele behandeling alles uit wat en waarom ze bepaalde handelingen doet. Een dag na de behandeling merkte we al direct een positieve verandering in het bewegingspatroon van onze merrie."

-D. van Emmerink

 

"Shelley heeft mijn ijslander ruin Wodan nu twee keer behandeld en wat een verschil!
Voor de behandelingen was er met Wodan niet veel meer te beginnen. Enorm veel protest en staken met rijden. Na de eerste behandeling is hij al enorm opgeknapt, hij was een stuk vrolijker en had zin om wat te gaan doen.

Hij loopt over het geheel ruimer en meer ontspannen. Hij leert steeds meer zichzelf te dragen en we hebben samen weer veel plezier in het werken.Wodan is zowel fysiek als mentaal echt enorm verbeterd.Wodan is weer helemaal zichzelf en dan echt de allerbeste versie!"

-D. Verburg

 

Shelley heeft mijn Spaanse ruin behandeld voor headshaking en na 4 behandelingen ging het aanzienlijk beter en inmiddels is het helemaal over. Ook heeft zij goede tips gegeven over voeding en andere aandachtspunten. Het is een prettig persoon en ook mijn paard reageerde goed op haar. Ik raad haar zeker aan.

- W. van Harten - de Bruin

 

Shelley komt nu 1,5 jaar bij ons voor onze paarden. Bij alle paarden zie je echt verbetering na de behandeling. Ze zijn losser door hun lijf en uiteraard verbetering per paard waar haar of zijn zwakkere punt zit. Ze neemt altijd de tijd en is geduldig tijdens het geven van de behandeling. Daarnaast denkt Shelley altijd heel erg fijn mee op verschillende vlakken. Zoals de voeding en huisvesting. En wat ook heel erg fijn is, is dat het contact makkelijk en snel verloopt en je altijd een uitgebreid verslag krijgt na de behandeling per mail.

Wij zijn blij met jou Shelley!

- I. de Vreede

Tarieven en werkgebied

Senioren scan: €119,- exclusief reiskosten* (90-120 minuten)

  • Één combi behandeling (Guasha Therapie & Cranio Sacraal Therapie) op locatie om het paard te helpen bij de afvoer van afvalstoffen en om het immuunsysteem te boosten.
  • Een duidelijke analyse van alle voedingsmiddelen die je op dit moment geeft, zodat je zelf ook begrijpt wat (in de toekomst) wel en niet geschikt is voor je paard.
  • Een op maat gemaakt behandelplan betreffende het voerbeleid en management.
  • Inzetten van essentiële oliën ter ondersteuning tijdens de behandeling.
  • Verslag met toelichting van de behandeling en de adviezen (zie voorbeeld).


Vervolgafspraak: €90,- exclusief reiskosten* (60-90 minuten)

  • Één combi behandeling (Guasha Therapie & Cranio Sacraal Therapie) op locatie om het paard te helpen bij de afvoer van afvalstoffen en om het immuunsysteem te boosten
  • Aansturing / aanvulling op het opgestelde behandelplan v/d jeukscan

De reiskosten bedragen 0,25ct per gereden km vanaf 3068TK (Rotterdam Oost)

*Prijzen voor geadviseerde voeding / supplementen zijn afhankelijk van de leveranciers en zijn niet bij de prijs inbegrepen.

 

Neem contact op